Түүхий эд

Бүх үзүүлэлтүүдээрээ шилэгдсэн орц найрлагуудыг сонгон аваад, бид боловсруулах ажиллагаагаа эхэлнэ.

Манай бүтээгдэхүүнд орох орц найрлагуудыг сонгох, бэлтгэх, бүтээхэд бид маш анхааралтай ханддаг.

Сайн чанарын түүхий эд

Түүхий эд тус бүр тодорхой технологиор боловсруулагддаг: шар буурцгийг тослоггүй нэвс болгон хувиргаж, алоэны навчнаас гель болон шүүс гарган авна; харин хуурай нунтаг цайны навчнуудыг охь гаргаж авах хүртлээ халуун усанд дэвтээнэ. Ингэж манай орц найрлагууд өндөр чанартай түүхий эд болон хувирна.

Олон үе шаттай шалгалтын үе

Үйлдвэрлэлийн үе шат болгон дээр бид бүтээгдэхүүндээ тохирох Herbalife-ын хатуу шаардлагууд болон Үйлдвэрлэлийн Зохистой Дадал (GMP)-ын бүх шаардлагуудад тохирсон олон үе шаттай шалгалт явуулдаг.

Тухайлбал, түүхий эдийг боловсруулах шатанд бид түүний цэвэр болон аюулгүй байдал, ашигтай нэгдэл ба амин дэмүүдийн тунгийн химийн болон чанарын шинжилгээ хийдэг.

Хамгийн орчин үеийн шинжлэх ухааны шинэ бүтээлүүд

Калифорнийн Их сургуулийн (АНУ) дэргэдэх хүний хоол тэжээлийн Төвийн дарга, Herbalife-ын Шинжлэх Ухааны Зөвлөлийн дарга, анагаах ухааны доктор Дэвид Хиберийн болон Herbalife-ын Шинжлэх Ухааны Зөвлөлийн гишүүн, Нобелийн шагналт* Луи Игнаррогийн удирдлаган дор эрдэмтэд болон мэргэжилтнүүд манай ажлын үе шат болгонд хамгийн орчин үеийн шинжлэх ухааны бүтээлүүдийг ашиглаж байна.

* Нобелийн фонд нь Herbalife®-ийн бүтээгдэхүүнд ямар нэгэн үнэлгээ өгдөггүй бие даасан байгууллага юм.